Dopust v apartmajih Umag

apartmaji umagBivanje v apartmajih na dopustu zna biti prijetno. Nismo vezani na obroke v hotelu in na voljo nam je pravo majceno stanovanje. Še posebej so primerni za družine. Dobro je če imamo v bližini apartmaja trgovino, parkirišče, lekarno in seveda plažo.Privoščite si nepozabne poletne počitnice v Umagu. Za rezervacijo apartmajev kliknite na http://www.apartmaji-umag.com/Apartmaji Umag imajo v veliki meri vse to. Še posebej priljubljene so plaže Kanegra, Katoro, Aurora in Stella Maris. Nekja plaž je zelo primernih za otroke, saj je tam kar veliko igral.Otroci se bodo naužili igre in seveda sončka.

Apartmaje Umag je dobro rezervirati že pred sezono, saj jih bomo imeli na voljo več in bomo med njimi lahko izbirali. Lahko izberemo takšnega s pogledom na morje ali pa tudi ne. Tudi velikost je pomembna, prav tako število ležišč, da se ne bomo na dopustu drenjali kot sardine. Zavedati se moramo tudi, da apartmaji niso naša last in jih moramo pustiti v takšnem stanju, kot smo jih dobili. To je tudi odraz naše osebnosti.

V apartmajih Umag se boste lahko tudi letos počutili odlično, predvsem pa boste če ne marate daljših potovanj v bližini doma. Rezervirajte si čas zase in si privoščite vsaj nekaj dni oddiha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *