Goji jagoda – sadike

goji-jagodeKako dobro poznate goji jagode? Prvič slišite za njih ali pa so sestavni del vaše uravnotežene prehrane? Tempo današnjega življenja je enostavno hiter, lovimo zadnje trenutke in zato posegamo po enostavnejših in kvalitetnih prehranskih nadomestkih. Med njimi so odličen vir prav goji jagode. Morebiti ste goji jagode kdaj zamenjali za šipek, ker so zelo podoben sadež, so pa daleč in eden od najmočnejših antioksidantov. Želite kupiti sadike goji jagod? Kliknite na povezavo Goji jagode.

Kkšen je vaš dan? Se vam nenehno mudi, nimate časa si privoščiti primernega in ustreznega toplega kosila, zato posegate po drugih prigrizkih. Če je tako, se odločite za goji jagode in tudi, če živite zdravo jih obvezno vključite v svoj jedilnik, saj vemo, kako deluje naše telo in, da potrebuje ogromno različnih mineralov in vitaminov, kislin in maščob. Vemo, da jih z običajno hrano težko nadomestimo in si ne znamo predstavljati, da bi dnevno morali pojesti nekaj kilogramov, sadja, kruha, zelenjave in drugih dobrin, zato da bi naš organizem lahko funkcioniral nemoteno. Zato nam je narava ponudila tudi goji jagode, ki v sebi skrivajo kar 18 aminokislin (8 esencialnih, katere so zelo pomembne za naše telo in jih to samostojno ne more proizvesti), vsebujejo še 5 nenasičenih maščobnih kislin, 6 vitaminov, 11 mineralov in številne druge telesu pomembne snovi.

Zato so goji jagode odličen zaveznik tudi pri ohranjanju zdravja. Poleg tega da so odličen vir energije, razstrupljajo jetra in izboljšujejo vid. Imate težave z nespečnostjo, prekomerno telesno težo, bolečine v sklepih? Poskusite naravno in si privoščite goji jagode, saj te uravnavajo telesno težo, pomagajo pri nespečnosti in tudi pri povečanju spolne sle ter pri bolečinah v sklepih. Poleg vsega povečajo proizvajanje rastnega hormona in uravnavajo krvni pritisk ter holesterol v krvi. Odlične so tudi za čiščenje kože, prebavo, vplivajo in zdravijo neplodnost, preprečujejo razvoj rakavih bolezni. Še bi lahko naštevali, pa že pri nekaj povedih vidimo dobrodejno delovanje goji jagod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *