Kako takoj vedeti, ali bo krema proti gubam delovala ali ne

krema proti gubamKo se odločamo za nakup novega negovalnega izdelka za obraz ali telo, nas lahko vodi marsikateri vidik. Lahko nas pritegne privlačna reklama na televiziji, kjer izdelek promovira naša najljubša zvezdnica. Ali nas očara ljubka embalaža, za katero vemo, da bi nas osrečevala vsak dan, ko bi jo videli na kozmetični polici v kopalnici. Izdelek nam lahko priporoči tudi prijateljica, ki ji zaupamo pri izbiri kozmetike. Nenazadnje moramo omeniti tudi obljube proizvajalcev, s katerimi nas poskušajo prepričati, da je na primer ravno njihova krema proti gubam najboljša. In ko smo ravno pri tem, vselej opevanem izdelku proti staranju, si oglejmo nekaj značilnosti, ki jih mora imeti prava krema proti gubam, da smo lahko prepričani, da bo zares delovala. Vas zanima Lux Factor krema proti gubam?

Krema proti gubam naj bo pakirana v embalaži s pumpico. To je najbolj očiten znak prave izbire. Preberite, zakaj je tako pomemben. Tovrstno pakiranje preprečuje, da bi zrak prodrl v embalažo in prišel v stik z izdelkom. Zrak namreč skozi proces oksidacije uničuje aktivne sestavine in zmanjšuje njihovo učinkovitost. Embalaža s pumpico pa onemogoči dostop zraku in tako ohranja dragocene sestavine v najboljšem stanju. Če ne najdete kreme, ki bi vam ustrezala v pumpici, naj bo potem vsaj v tubi. Najslabša izbira je krema proti gubam v lončku, saj široka odprtina embalaže in zrak, s katerim krema pride vsakodnevno v stik, drastično uničuje učinkovitost izdelka.

Embalaža vam bo pomagala tudi pri drugem kriteriji, po katerem boste vedeli, ali je krema proti gubam, ki jo držite v roki, prava ali ne. Obrnite jo in preglejte seznam sestavin. Poiščite vlažilne sestavine, ki bodo vašo kožo hidrirale in osvežile njen videz. Še posebej učinkovita je hialuronska kislina, ki velja za enega izmed najboljših vlažilcev v kozmetični industriji. Zato se še posebej dobro prepričajte, da jo vsebuje tudi vaša naslednja krema proti gubam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *