Krema proti gubam

krema-proti-gubamKreme proti gubam, pravimo jim tudi anti-age kreme. Ali so res tisto pravo, ko ob pogledu v ogledalu opazimo gube, ki so se nam do nedavnega zdele le še gubice ali pa jih sploh opazile nismo? Vsaka ženska je rada lepa in nobena se ne veseli staranja. Še posebej nas moti, ko se stara naš obraz. Ko koža na pogled ni več tako čvrsta, lepe zdrave barve, z gubicami okrog oči, na čelu, v kotičkih ust. Zato večina žensk skuša svojo kožo kar najdlje časa obdržati v kondiciji, ji nuditi primerno nego že v mlajših letih. Učinkovita krema proti gubam je na voljo v spletni trgovini www.lux-factor.com.

Večina krem proti gubam nam obljublja pretirane rezultate, pa vendar ženske rade rečemo, da če se bo izpolnilo vsaj polovica tega kar obljubljajo, bomo zadovoljne. Obljubljajo nam glajenje najbolj globokih gub, učinek liftinga, sijočo kožo in zdrav videz…. Resnično nam lahko zmanjšajo izrazitost naših gub, vendar le do neke meje. Predvsem pa se dober recept za zdravo in sijočo kožo skriva v kvalitetni vlažilni in hranljivi negi naše kože.

Prav tako za dobro kremo proti gubam ni treba odšteti velike vsote denarja. Na testu se je izkazalo, da je najboljšo oceno prejela ravno krema z najnižjo ceno. In tudi pri najboljši kremi proti gubam ne smemo pričakovati čudežev. Po natančni meritvi so namreč ugotovili, da se gube zmanjšajo le od 7 – 9 %. Torej, drage moje dame, razmislimo po kateri kremi bomo posegle. In kaj nam lahko nudi za naš denar?

Lahko pa ste še varčnejše in si naredite kremo proti gubam kar doma. Pobrskajte po spletu, po navadi bo dovolj, če ji dodate med, arganovo olje in rožno vodico, seveda v pravem razmerju. Tudi ta krema proti gubam bo opravila enako delo kot ostale na tržišču, predvsem pa bo nahranila in navlažila vašo kožo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *