Kako se je krema proti gubam izkazala v testu na 800 uporabnicah?

Krema proti gubam je eden tistih izdelkov, za katere nas zanima, ali zares delujejo. V reklamah in promocijskih materialih vidimo čudežne obljube, ki naj bi jih krema proti gubam ustvarila na našem obrazu. Ampak te trditve zgolj redko podprejo testi na realnih uporabnicah, ki se soočajo s težavami, ki so podobne našim. Ko nas zanima, kako neka krema proti gubam odpravlja gube in druge znake staranja, nas seveda zanima, kaj so o njej povedale ženske, ki so kremo preizkusile. Za trditve prodajalcev nam ni tako mar. Zato smo si pogledali, kako je test 800 uporabnic preživela Lux-Factor krema proti gubam 4D Hyaluron.

800 uporabnic je kremo preizkušalo 2 tedna. Kremo so redno uporabljale dvakrat na dan in poročale o rezultatih. Uporabnice so presenečene ugotovile, da testirana krema proti gubam že po prvem nanosu zmanjša videz izraznih in globokih gub. Večinoma so opisovale, da njihov videz postane zglajen in omiljen, tako da gube niso več tako globoke in opazne. Gre namreč za to, da znanstveno preverjena učinkovita kombinacija 100 % naravne hialuronske kisline evropskega porekla in preizkušene patentirane anti-wrinke formule dokazano deluje na zmanjšanje gub in učvrstitev kože po nekaj nanosih.

Testirana krema proti gubam temelji na mikromolekulski masi aktivnih sestavin, ki prodrejo v globlje plasti kože. Tam z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. Rezultat je naravni botoks učinek na popolnoma varen in naraven način. Krema proti gubam poskrbi za mladosten videz kože brez kakršnih koli neprijetnih stranskih učinkov. Uporabnice, ki so bile vključene v test, so po dveh tednih redne uporabe poročale, da je Lux-Factor krema proti gubam videz izraznih in globokih gub in drobnih linij zmanjšala do 80 %. Ker krema vsebuje kakovostne vlažilne sestavine, ni presenetljivo, da so poročale tudi, da je koža tudi do 60 % bolj navlažena in elastična. Ob redni uporabi se drastično izboljša tudi struktura in tonus kože celotnega obraza. Krema proti gubam je definitivno opravila test s pozitivno oceno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *