Najboljše prevajanje mestu

Translations File Shows Copy Of Translated DocumentsPrevajanje je ena izmed storitev, ki ima iz leta v leto več konkurence, vendar je ravno to motivacija, da smo v podjetju Multilingual vedno pripravljeni iti korak dlje. V letih delovanja smo ustvarili zanesljivo mrežo partnerstev z več kot 500 prevajalci v Sloveniji in po Evropi, tako da vam lahko zagotovimo praktično katero koli jezikovno kombinacijo in storitve izvedemo tudi v krajših časovnih rokih.  Naši prevajalci so pogosto naravni govorci jezika, kar pomeni, da poskrbijo čisto za vse podrobnosti in besedilo vedno prevedejo tako, da v ciljnem jeziku deluje kot samostojno in prepričljivo besedilo. Vedno upoštevajo bistveno sporočilo izhodiščnega teksta ter ga ustrezno prilagodijo vsem zakonitostim tujega jezika.

Kakovostno prevajanje, ki ga potrjujejo odlične reference
Ponosni smo, da je podjetje Multilingual prepoznavno kot zaupanja vredna prevajalska agencija in vedno se potrudimo, da naš sloves potrdimo. Na enem mestu vam ponudimo vse, kar potrebujete, in poskrbimo za hitrost, natančen in dosleden prevod ter ugodno ceno. Stalnim strankam ter študentom in brezposelnim zagotavljamo tudi dodatne popuste, da se kar najbolj približamo vsem potrebam in željam.

Na voljo smo vam tudi, kadar potrebujete hitro prevajanje, saj lahko do pet strani besedila skladno z dogovorom prevedemo že v istem dnevu. Na ta način vedno znova potrjujemo, da smo več kot le prevajalska agencija, saj smo tudi vaš partner, na katerega lahko kadar koli računate.

Zagotovite si ugodne cene in vrhunsko kakovost.
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *