Odstranjevanje dlačic

odstranjevanje dlacicV starejših pravljicah so imele čarovnice pogosto kar veliko dlak. Kakšna dolga jim je štrlela iz nosu, spet kakšno so imele na vratu … Nekatere so imele tudi bolj dlakave roke. Bile so pač čarovnice, ki jim ni bilo dosti mar za videz. Pa smo jih imeli vseeno radi, najsi so bile dobrega ali slabega srca. Več nasvetov od odstranjevanju dlačic boste dobili s klikom na povezavo http://www.odstranjevanje-dlacic.comOdstranjevanje dlačic jim je bilo najbrž tuje. Ni bilo lepotilnih salonov in ukvarjale so se predvsem s čaranjem. Danes pa bi bila marsikatera ženska vesela, če bi znala začarati, da bi bila v trenutku brez dlačic. A žal večini ne uspe.

Za odstranjevanje dlačic se moramo kar malce potruditi ali pa obiskati kakšen kozmetični salon. Ženske dlačice so ponavadi manj trdovratne od moških, a jim včasih tudi nismo kos same. Te drobne nad zgornjo ustnico ali med obrvmi si lahko odstranimo tudi same, lahko tudi s pinceto. Vendar moramo postopek pogosto ponavljati, saj nam hitro zrastejo nove.

Pri odstranjevanju dlačic bomo tudi vsakič bolj spretne. Tudi pazduh se lahko lotimo same. Kožo lahko po odstranitvi tudi malce napudramo z otroškim ali pa morebiti s sivkinim pudrom. Oba sta blaga, slednji pa ima še posebej lep vonj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *