Piškoti iz kozarca

okusni piškoti iz kozarcaPiškoti iz kozarca so slastno in okusno darilo. Na spletni strani www.okusno.si, kjer ponujajo piškote iz kozarca, lahko trenutno izbirate med 6 okusi. Tako so na voljo sestavine za pripravo lešnikovih piškotov, orehovih, piškotov z belo čokolado in brusnicami, čokoladnih z ovsenimi kosmiči, kokosovih piškotov (Bounty) in sestavine za pripravo Rafaelo piškotov katerih glavne sestavine so kokos in bela čokolada. Naj omenimo še to, da vsebujejo piškoti iz kozarca vrhunsko belgijsko čokolado znamk Callebaut in Cacao Barry.

Za kaj pravzaprv gre pri piškotih iz kozarca? Kupec dobi lično zapakiran kozarec v katerem so vnaprej pripravljene in stehtane sestavine za peko piškotov. Da vse skupaj izgleda res lično, so sestavine zložene po plasteh, kar da piškotom iz kozarca res poseben čar.

darilo iz kozarca

Vse kar potrebujete za pripravo piškotov so sestavine iz kozarca ter jajce in maslo. Količina masla je odvisna od posameznega recepta. Piškoti iz kozarca se pripravijo zelo enostavno. Vse sestavine stresete v posodo za mešanje, dodate jajce in maslo (po navodilih iz recepta) in vse skupaj dobro premešate. Iz dobljenega testa morate oblikovati kroglice (priporočamo 25-30g težke kroglice), ki jih z nekaj centimetrskim razmikom polagate na pekač. Čas pečenja piškotov iz kozarca je okoli 13-15 min pri 175 stopinjah.

Piškote iz kozarca lahko kupite v spletni trgovini Okusno na naslovu www.okusno.si

Ko so piškoti pečeni, jih pustite še 5 minut na pekaču, nato pa jih preložite na rešetko, da se ohladijo. Kot ste lahko prebrali, je priprava piškotov iz kozarca hitra, enostavna in zabavna. Pa dober tek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *