Poceni kartuše

poceni kartušeBrez tiskalnika v današnjem času ne gre. Vprašanje je le, ali je bolje kupiti dražjega ali cenejšega? Kaj za sabo prinese nakup cenejšega tiskalnika? Cenejše kartuše? Običajno je ravno obratno. Pogosto se zgodi, da je nova originalna kartuša dražja od samega tiskalnika. Tiskalnik pa nam ne bo v pomoč, če v njem ne bo kartuše. Brez njih namreč ni moč tiskati ali fotokopirati. Poceni in kvalitetne kartuše lahko kupite v spletni trgovini Tiskaj Poceni (www.tiskajpoceni.com). Originalna kartuša je pač dražja. Tudi zato, ker predstavlja proizvajalcu sam razvoj tiskalnih glav velik strošek. Pa tudi kemijska sestava originalne barve je po navadi skrivnost. Čeravno bomo odšteli več denarja, pa nas lahko pomiri vsaj nekaj. Smo tudi najmanj tvegali in verjetnost, da se bodo zamašile šobe v naši tiskalni glavi je najmanjša.

Kadar pa se odločamo za neoriginalno kartušo, imamo na razpolago tri možnosti. Lahko nam originalno kartušo znova napolnijo z neoriginalno barvo, lahko kupimo združljive kartuše ali si kartušo napolnimo doma sami, s katerim od polnilnih kompletov.

In kaj sedaj? Katero kartušo? Odločitev je vaša. Kakšne so vaše potrebe? Tiskate veliko? Ne potrebujete ne vem kako kvalitetnega izpisa? Imate poceni tiskalnik, kjer so originalne kartuše dražje od novega tiskalnika? Potem se lahko brez slabe vesti odločite za neoriginalen material. Morda boste imeli srečo in boste naleteli na res dobro kartušo.

Če pa imate dražji tiskalnik in imate radi kvalitetne ter čiste izpise, raje izberite originalne kartuše. Sicer pa je odločitev vaša, tako kot boste sami nosili posledice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *