Prevodi že v enem dnevu

Ste se znašli v časovni stiski in ne veste, na koga se obrniti? V podjetju Multilingual smo izurjeni tudi za tovrstne situacije, saj vam lahko na pomoč priskočimo z veliko ekipo strokovnih prevajalcev, ki poskrbijo, da so prevedi v izrednih situacijah urejeni že v istem dnevu. Naši prevajalci so običajno naravni govorci jezika, kar pomeni, da zares dobite najbolj kakovostno storitev, ki ji lahko zaupate. Oglejte si več za prevodi in prevanje.

Brez skrbi tudi glede stroškov
Zavedamo se, kako pomembno je že ob začetku sodelovanja vedeti, kaj lahko pričakujete. Način obračuna naših storitev smo zato popolnoma prilagodili željam naših strank in tako končni znesek storitve izveste že ob začetku sodelovanja. Končno ceno vam namreč pripravimo na podlagi števila znakov izvirnega besedila in jo ne glede na obseg prevoda tudi upoštevamo.

Ob prvem naročilu vam pripada tudi 10 % popust, zato izkoristite našo ponudbo. Mnoge ugodnosti in popuste pa zagotavljamo tudi našim zvestim naročnikom, ki se k nam z veseljem vračajo, zato se splača biti stranka Multilingual.

Vaša najboljša izbira za prevajanje!
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *