Potrebujete novo spletno trgovino?

izdelava_internet-trgovineProdajate, pa bi bili radi še bolj konkurenčni? Vaši bodoči kupci so že na spletu. Po najnovejših raziskavah so tam kar nekaj ur vsak dan. Tudi vse več njihovega nakupovanja poteka iz naslonjača. Naša izdelava spletnih trgovin vam pomaga, da boste tam tudi vi. Spletne trgovine imajo pred fizičnimi kar nekaj prednosti. Kot prvo je izdelava spletnih trgovin veliko cenejša kot gradnja ali najem fizične poslovalnice. Marsikaj pri njihovem delovanju lahko avtomatiziramo in tako poslujemo z manj zaposlenimi. Odprte so lahko 24 ur na dan. Lahko so le razširitev vaše že obstoječe dejavnosti. Stalne stranke bodo imele po novem možnost nakupovanja tudi ko boste vi spali ali preživljali čas z družino. Za izdelavo spletne trgovine lahko kontaktirate specialiste na tem področju – podjetje Multimedija.

Izdelava spletnih trgovin ni trivialna zadeva. Za kvalitetno stran, ki bo privabila veliko kupcev je potrebno narediti najprej načrt. Katere plačilne metode bomo uporabljali? Kdo je naša ciljna skupina? Vizualna podoba trgovine z avto deli bo precej drugačna kot pri trgovini z izdelki za otroke. Pomembne so barve, način komunikacije s kupci in splošen vtis trgovine na stranko.

Če bo izdelava spletnih trgovin opravljena na hitro in z minimalnim denarnim vložkom, bodo to opazili tudi potencialni kupci. Tudi vi bi imeli pomisleke pri nakupu fizičnih izdelkov iz zanikrne kolibe ob cesti. Verjetno bi se odločili za tisto zraven, z svetlim lepim pročeljem in urejenimi prodajalci. Prav tako slab vtis naredijo na kupce slabo izdelane trgovine. Težko se bodo odločili za tipkanje številke svoje plačilne kartice v nekaj z ne ujemajočimi barvami, čudno postavitvijo in deli strani z opozorili o napakah namesto gumbov.

Če ste pripeljali stranko do svoje spletne trgovine in jo prepričali, da bo kupila od vas in ne od konkurence, je škoda da bi posel propadel zaradi tehničnih težav. Pravilna izdelava spletnih strani poskrbi, da je vaša trgovina odprta 24 ur na dan. S klikom na gumb mora biti vedno možno dodati izdelek v košarico. Od tam mora biti možno vedno do konca opraviti nakup. Če kateri od elementov strani ne bo delal pravilno, ste stranko izgubili. Raje bo kupila od konkurence, ki je v izdelavo svoje trgovine vložila več časa in denarja.

Obratno velja, da boste kupca po uspešno opravljenem nakupu lahko brez težav še kdaj povabili nazaj. Izdelava spletnih trgovin se lahko nadgradi tudi v kasnejšo avtomatizacijo obveščanja stalnih strank o naših novih izdelkih in akcijah. Ker so pri vas še kupovali vam zaupajo. Zato bodo radi prišli nazaj. Takih strank pa si vsi želimo čim več.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *