Prevajanje – angleščina, najbolj konkurenčne cene

anglecina-prevajanjePonudba na trgu za prevajanje angleščina je zelo široka, vendar vsekakor ni vseeno, koga izberete za svojega partnerja. Svetujemo vam, da se odločite za preverjeno, zanesljivo prevajalsko agencijo, kot je Multilingual, kjer svoj projekt zaupate zanesljivim rokam naših prevajalcev z dolgoletnimi izkušnjami. Za več informacij o prevajanju angleščine, kliknite na povezavo http://www.multilingual.si/sl/prevajanje-anglescina.

Izkoristite ugodno ponudbo
Zagotavljamo vam številne prednosti sodelovanja z nami, med katerimi je zagotovo pomembna tudi cena, ki velja za eno najbolj konkurenčnih na trgu. Ob tem je seveda tudi pomembno, da prevajanje – angleščina opravi šolan prevajalec, naravni govorec jezika, ki je kos tudi zahtevnejšim besedilom in izzivom.

Ob prvem sodelovanju vam podarimo tudi 10 % popust na celoten projekt ne glede na dolžino besedila, tako da se lahko na lastne oči prepričate, zakaj se številni zadovoljni naročniki k nam vedno znova tako z veseljem vračajo.

Naša prijazna ekipa z veseljem pričakuje vaš klic ali sporočilo!
040 817 820 ali info@multilingual.si.

Iščete prevajanje angleščina? Ste na pravem mestu!
Angleščina je v sodobnem času praktično nepogrešljiva in veliko ljudi jo za dnevno rabo obvlada. Drugačna zgodba pa je, kadar potrebujete kakovostno in strokovno prevajanje angleščina, saj je v tem primeru projekt zelo priporočljivo zaupati šolanim prevajalcem.

Angleščina ima kar nekaj posebnosti tako pri zapisovanju, tvorjenju ustreznih stavkov ter rabi terminologije in že na prvi pogled se prevodi občutno razlikujejo med seboj. En stavek je namreč mogoče prevesti na mnogo načinov, bistveno pa je, da tudi v ciljnem jeziku zadene bistvo in je popolnoma prilagojen ciljni publiki. Za vse to so specializirani naši naravni govorci, ki bodo poskrbeli za prevajanje angleščina na najvišjem nivoju.

Potrebujete takojšen odziv?
V prevajalski agenciji Multilingual poleg zanesljivosti in prijaznosti slovimo tudi po hitri odzivnosti. V najkrajšem času se odzovemo na vaše sporočilo ter vam na podlagi želja pripravimo konkurenčno ponudbo ter vam glede na količino besedila sporočimo rok izvedbe. Če se vam zelo mudi, nam to sporočite in do 5 strani besedila vam bomo prevedli že v istem dnevu.

Pokličite, ne bo vam žal!
040 817 820 ali info@multilingual.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *