Rafting in kajak na Soči

Agencija Maya Team ponuja številne vodne aktivnosti na reki Soči, kot je klasični in družinski rafting, mini rafting, spust s klasičnim in sit-on-top kajakom ter izposojo opreme za sup, kajak in mini rafting. Poleg vodnih aktivnosti se dobi tudi nekaj za navdušence kolesarjenja in pohodništva, za podjetja pa organizirajo teambuilding dogodke. Družinski rafting se izvaja od vasi Kamno, blizu Tolmina do Športno rekreacijskega centra Labrca. Drugi, klasični rafting se izvaja od startne točke Srpenica do izstopne točke Trnovo ob Soči.

Voden mini rafting in klasični ter sit-on-top kajak spust se prav tako izvajajo na odseku Kamno – Labrca. Rafting spust traja približno eno uro in pol, kajak spust pa malo več, približno dve uri.  V kolikor želite izkoristiti urico za veslanje in občudovanje narave vam predlagamo, da si izberete eno izmed rafting ali kajak aktivnosti ali pa si izposodite mini raft in se spustite po reki od Labrce do jezera Most na Soči. Rafting izlet bo popestrila narava s svojo prečudovito barvo in raznolikim terenom.

Izposoja opreme za rafting traja od tri do pet ur tako, da omogoča vmesni postanek in kopanje. Struga reke, je na odseku Labrca – Most na Soči precej umirjena, kar je primerno tudi za manjše otroke. Med spustom lahko vidite Sotočje, kjer se reka Tolminka izliva v reko Sočo in idilične peščene postojanke za kopanje. Na jezeru Most na Soči imate možnost izkusiti mini rafting v krogu, kjer lahko odkrijete različne kotičke, ki s ceste niso vidni in dostopni.

Po končanem mini rafting spustu vas na parkirišču čaka šofer agencije Maya Team z vozilom in vas odpelje nazaj na začetno točko mini rafting spusta. Ob povratku na Športno rekreacijski center Labrca se lahko okrepčate v gostilni, ki ponuja lokalne dobrote, morsko hrano, žar, pizze in drugo kvalitetno pripravljeno hrano. Poleg omenjenih dobrot, boste dobili tudi nekaj za vaše najmlajše in odlične sladice izpod rok kuharskih mojstrov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *