Reduktorji Renold

Renold ima dolgoletno, prek stoletja dolgo tradicijo. Od ustanovitve leta tisoč osemsto oseminsedemdeset si je pridobil sloves odličnega oblikovanja, inovativnosti in proizvodnih veščin. Podjetje Renold je ustanovil Švicar Hans Renold. Leto kasneje je patentiral moderno zasnovo pogonskih verig. Paleta proizvodov obsega industrijske verige, menjalnike, sklopke namenjene prenosu moči, dviganju, transportu in proizvodnim linijam po vsem svetu. Večina aktivnosti poteka v Združenem kraljestvu in Indiji, nekoliko manj pa v Združenih državah, na Kitajskem, v Nemčiji in drugih državah.

Nemška družba Arnold & Stolzenberg GmbH, ustanovljena leta tisoč devetsto devet, znana kot proizvajalec preciznih verig, je bila nemška podružnica od leta tisoč devetsto triinšestdeset. Leta dva tisoč devet, se je nemška podružnica preimenovala v Renold GmbH. Renold je znan po najširši ponudbi verig za različne aplikacije. Veriga Synergy velja za najmočnejšo verigo na svetu, verigo Syno ponujajo v treh linijah, delujejo brez vzdrževanja saj gre za samomazalne verige, nerjavne verige so namenjene farmaciji, prehrambni industriji in korozivnem okolju, korozijsko odporna hydro service veriga je odporna in prenese enake obremenitve kot standardna jeklena veriga, sovereign veriga je izdelana za abrazivna okolja, kot so pekarne in cementarne, zaradi odpornosti na brušenje zdrži trikrat več od standardnih verig.

Srednje korozivnim okoljem so namenjene ponikljane verige. Za strojegradnje so primerne A&S verige srednjega kvalitetnega razreda. V ponudbi so tudi specialne verige z nastavki ter klik Top poly bloki, namenjene za prevleko verigam, ki lahko nosijo občutljive izdelki kot steklo.

Reduktorji Renold obstajajo v več različnih serijah. To so reduktorji R serije, reduktorji K serije, reduktorji S serije, reduktorji F serije, reduktorji JPM serije, reduktorji WM serije, reduktorji PM serije, reduktorji TW serije, reduktorji SMX serije reduktorji H serije ter reduktorji WH serije.

V ponudbi pa so tudi razne druge  podporne aktivnosti. Uspešnost podjetja temelji na podlagi izkušenj v najzahtevnejših delovnih ter njim primernih nenehnih inovacij ter skrbno izbranem naboru izdelkov in storitev.

Renold deluje v skoraj dvajsetih državah, z mednarodnim omrežjem distribucijskih partnerjev. Slednji zagotavljajo edinstvene rešitve za strankine specifične zahteve z neprimerljivo lokalno podporo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *