Tudi otroci uživajo v kvaliteti in udobju Salomon obutve

Velikokrat slišimo rek, da so otroci naše največje bogastvo. To zagotovo drži in tega se zavedajo tudi pri francoski znamki športnih oblačil in obutve Salomon, kjer ne delajo razlik v kvaliteti pri izdelavi športne obutve za tiste najmlajše. Pravzaprav so otroški modeli čevljev tega proizvajalca obdarjeni s posebno kakovostjo, razveseljuje pa tudi pestra ponudba, ki je pri tovrstnih izdelkih v manjših številkah nismo vajeni.

Otroci so najbolj zadovoljni, če so lahko igrajo in gibljejo na prostem. Ne glede na vrsto aktivnosti, ki jo izvajajo, je dobra obutev ključnega pomena v boju proti morebitnim padcem in poškodbam. Otroška obutev mora biti stabilna, da otroku nudi ustrezno podporo, saj se naš malček še vedno razvija, tako da je zato precej bolj dovzeten za različne zvine in zlome. Otroško stopalo je pomanjšana verzija odraslega – ni še dokončno oblikovano, saj raste in se spreminja iz leta v leto, zato moramo biti pri nakupu zelo pazljivi, da izberemo čevlje, ki se bodo lepo prilegali otroškemu stopalu.

Pri Salomonu nam ponujajo otroško obutev za tek, treking in zimsko obutev. Odvisno za katero aktivnost jo vaš otrok potrebuje. Tekaški modeli skrbijo za dobro blaženje in odzivnost ter jim nudijo dobro oporo v predelu gležnja. Ti čevlji so večinoma uporabni tudi za vsakdanjo rabo, saj se otroci tako ali tako večinoma podijo naokoli, pri čemer tekaški čevlji aktivnosti še najbolj ustrezajo. Za jesensko in zimsko obdobje nam Salomon ponuja obutev z membrano, ki bo skrbela za vodoodbojnost in suha stopala, obenem pa bo stopalo zaradi dobre zračnosti dihalo.

Otroci bodo navdušeni tudi nad sistemom zavezovanja, saj se nekateri modeli Salomon obutve zaradi sistema QuickLace zavežejo kar sami. Noga bo ostala čvrsto na svojem mestu, brez nepotrebnega premikanja po čevlju. Podplat Non Marking Contagrip bo skrbel za dober oprijem na vseh podlagah, ne glede na to, na kateri podlagi se bo vaš malček igral, hkrati pa ne bo puščal sledi na notranjih površinah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *