Sedežne garniture

sedežna garnituraSedežne garniture dodajo dnevnemu prostoru piko na i. Nekako si težko predstavljamo dnevni prostor brez velike udobne sedežne garniture, kjer se lahko ob koncu napornega dneva sprostimo ob gledanju kakšnega filma. Na tržišču je morje različnih modelov in dizajnov sedežnih garnitur (kliknite za ogled ponudbe http://www.ilambienti.com/), za kakšno se bomo odločili pa je čisto odvisno od našega okusa.

Izbiro sedežne garniture moramo prilagoditi zasnovi prostora. Najugodneje je, če imamo dovolj velik dnevni prostor. Tako pri izbiri nismo omejeni s prostorom. Pri izbiri si lahko pomagamo z različnimi publikacijami – kakšni reklami letaki, internet, oblikovalske revije. V primeru, da je prostor nekoliko manjši ali da sta združena kuhinja in dnevni prostor moramo izbiro sedežne garniture nekoliko prilagoditi ali jo dati izdelati po meri.

Pri izbiri sedežne garniture moramo biti pozorni tudi na kakovost materiala. Sedežno garnituro kupujemo za dalj časa in če se nam blago prehitro obrabi imamo lahko z obnovo kar nekaj stroškov. Če želimo si lahko izberemo tudi sedežno garnituro, ki ima možnost prostora za hrambo ali možnost dodatnega ležišča – postelje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *