Serum za rast las

V roke vzamete glavnik in se spravite nad svoje lase. Češete v vse smeri, da ne bi kje ostal kakšen vozel, toda ko končate, je več las na glavniku in po tleh, kot na vaši glavi. Sprašujete se zakaj vam lasje tako močno izpadajo in obujate spomine na čase, ko so bili vaši lasje lepi in zdravi. Zdaj vaše skrbi niso več potrebne. Poskusite uporabljati serum za rast las DermaluxeHair, ki ga lahko kupite v spletni trgovini Medilip na naslovu http://medilip.si/prodajni_program/izdelki_za_lase/izdelki_proti_izpadanju_las/30/dermaluxehair_serum_proti_izpadanju_las_15_ml/.

Lasje sicer sodijo med dlake, niso pa čisto brez funkcije. V vročih poletnih dneh ščitijo vašo glavo pred opeklinami. Predvsem pa so okras, del nas, na katerega se znamo zelo navezati. Nekateri celo tako, da se mesece pripravljajo na striženje konic. In prava nočna mora je, ko nam začnejo izpadati. S serumom za rast las lahko vaše skrbi potisnete v kot. Uporabljate ga lahko tudi tisti, ki že imate plešo ali pa želite, da bi vam lasje hitreje rasli. Ne le, da z uporabo seruma za rast las lasje postanejo gostejši, močni in pospešeno rastejo. Na vaše lase serum deluje od znotraj navzven, kar pomeni, da bodo tudi na videz bolj zdravi, sijoči. Uporaba seruma za rast las bo vaše lase zaščitila pred škodljivimi vplivi, ki lahko povzročijo krhkost.

Ob redni uporabi seruma za rast las začnite razmišljati tudi o pravilni negi vaših las. Poskušajte se izogibati barvanju in uporabi likalnikov. Seveda želimo vsi izgledati urejeno, toda to še ne pomeni, da ne more biti naravno, kajne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *