Sodni tolmač za različne jezike

Sodni tolmač mora imeti za opravljanje storitve prevajanja pridobljen certifikat na Ministrstvu za pravosodje. To pomeni, da ima vse potrebne zakonsko predpisane kompetence za opravljanje storitve , imenovane sodno prevajanje. Vendar zgolj certifikat ni dovolj, saj so zelo pomembne tudi izkušnje in odlično poznavanje posameznega področja. Kliknite na povezavo sodni tolmač, če potrebujete kakovovostno tolmačenje.
Sodni tolmač vam lahko priskoči na pomoč, kadar potrebujete uraden prevod dokumentov, dokazil, potrdil o diplomiranju, življenjepisa ipd. Pri tem tipu prevajanja toliko bolj drži, da je vsaka beseda pomembna in šteje, zato je potrebna izredna natančnost in vsebinska uskladitev prevajanega besedila z originalom.

Kakovostni sodni prevodi v različne jezike
V podjetju Multilingual sodelujemo z ekipo preverjenih in zanesljivih sodnih tolmačev z ustreznimi kompetencami, ki poskrbijo za hitro in kakovostno opravljeno delo. Tudi, če se znajdete v časovni stiski, vam priskočimo na pomoč in poskrbimo, da sodni tolmač delo opravi v krajšem roku ter vam pravočasno dostavi vse potrebno.

Eden od naših pomembnih adutov, ki ga negujemo na vsakem koraku, je zaupanje naših strank, zato vedno poskrbimo, da stopimo naproti vsem vašim željam in potrebam. V nujnih primerih lahko poskrbimo tudi za prevajanje še isti dan, saj želimo biti vedno pravi naslov, na katerega se lahko zanesete.

Sodni tolmači so usposobljeni za različne jezikovne kombinacije, poleg tega pa delo pravijo hitro in po ugodnih cenah. Pokličite nas in preverite našo konkurenčno ponudbo,

Sodni tolmači, ki so vredni zaupanja!
040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *