Trgovina z lasnimi podaljški

podaljsevanje-lasLasni podaljški so dandanes že nekaj čisto vsakdanjega. Če ste vedno sanjale o tem, da bodo vaši lasje dolgi in gosti, in so to nekoč bile le sanje, danes ni več tako. Če mislite, da imajo vse pevke, televizijske voditeljice in druge medijske osebe naravno goste in lepe lase, ste se zmotili. Vse to lahko pripišemo lasnim podaljškom. Lasni podaljški, ki so najenostavnejši za uporabo, saj si jih preprosto pripnete, so ‘clip on’ (na sponke) podaljški. ‘Clip on’ lasne podaljške zvečer pred spanjem snamete iz vaših las. Obišči spletno stran http://www.lasnipodaljski123.si/.

Lasni podaljški so lahko sintetični ali naravni. Naravni so seveda zaradi kakovosti od sintetičnih dražji. Če želimo obstojnejše podaljške, ki se jih pred spanjem ni treba snemati, je najbolje, da nanašanje lasnih podaljškov prepustimo strokovnjakom. Pri izbiri frizerja, ki vam bo podaljševal lase, je potrebna previdnost, saj vam lahko neizkušeni frizer na laseh naredi več škode kot koristi. Kadar se odločate za lasne podaljške, ki zagotavljajo nekajmesečno obstojnost, lahko izbirate med naslednjimi: lasni podaljški ‘tape-it’, keratinski lasni podaljški ter ‘microring’ lasni podaljški. P

ri keratinskih lasnih podaljških se spojijo vaši lasje in lasni podaljški s keratinskimi spoji. Lasje, ki so podaljšani s pomočjo keratinskih spojev, so obstojni do 9 mesecev. V povprečju pa jih v frizerskih salonih odstranijo ali zamenjajo po 4 do 5 mesecih. ‘Microring’ lasni podaljški (‘micro bead’ ali ‘micro loop’ lasni podaljški) so obstojni od 3 do 4 mesece. Nanašajo se na lase, ki so daljši od 10 cm. Na lase se pripnejo z majhnimi aluminijastimi obročki, premazanimi s silikonom. Samolepilni lasni podaljški (‘tape it’) so prav tako obstojni, in sicer 2 do 3 mesece. Pri dodajanju lasnih podaljškov je potrebna pazljivost, da svojih las ne obtežimo preveč, saj lahko na ta način le škodimo svojim lasem. Lasne podaljške moramo tudi negovati. Negovanje je seveda odvisno tudi od tega, ali so vaši lasni podaljški narejeni iz naravnih las ali iz sintetičnega materiala. Za razčesavanje lasnih podaljškov potrebujete tudi posebne krtače. Pravilna nega je izjemno pomembna, saj le na ta način ostanejo lasni podaljški dolgo dobro ohranjeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *