Geographical Norway softshell jakne

softshell jakneGeographical Norway je proizvajalec, ki se postavlja ob bok velikim znamkam na področju oblačil za šport in prosti čas. Gre sicer za francosko podjetje, ki pa ideje za svoja oblačila črpa iz Skandinavije, kjer je priložnosti za izpopolnjevanje toplih in vzdržljivih oblačil več kot dovolj. Posebej zanimive so Geographical Norway softshell jakne, ki so se z nekaterimi značilnimi lastnostmi že prikupile raznolikemu segmentu uporabnikov. Kot vse softshell jakne so seveda tudi izdelki tega proizvajalca v prvi vrsti namenjeni športnikom, ki želijo uživati v telesni aktivnosti tudi v slabem vremenu.

Za razliko od nekaterih drugih znamk pa se Geographical Norway pri svojih softshell jaknah na spektru med flis majicami in pravimi hardshell jaknami bolj približuje slednjim – njihove izdelke bodo torej izbrali tisti, ki se želijo zares spopasti z vsemi izzivi, ki jih prinaša muhasto vreme. Seveda bodo jakne pod to znamko zadovoljile tudi tiste, ki želijo imeti pri sebi lahko in toplo oblačilo samo za vsak slučaj, če se vreme poslabša, a Geographical Norway pri učinkovitosti svojih oblačil ne sklepa kompromisov.

Poleg kakovosti in odlične zaščite pred vremenskimi dejavniki pa imajo Geographical Norway softshell jakne še nekatere druge opazne prednosti. Med drugim se ponašajo z odličnim dizajnom, tako s funkcionalnega kot z estetskega vidika. Opremljene so s priročnimi žepi, zavarovanimi z zadrgo, imajo toplo kapuco in tako naprej. Posebno pohvalo pa gre nameniti oblikovalcem, ki skrbijo za stilsko podobo teh jaken. Geographical Norway je namreč znamka, pisana na kožo tistim, ki želijo v jakni tudi dobro izgledati, ne le kljubovati dežju in vetru. Na prodajnih policah je cela vrsta čudovitih izdelkov v živahnih barvah, pa tudi elegantnih enobarvnih jaken. Za vsakogar se bo našel kos oblačila, ki bo izgledal naravnost izjemno! Softshell jakne Geographical Norway so na voljo v različnih modelih, posebej pestro izbiro imajo tudi ženske, ki pri tovrstnih oblačilih le redko najdejo toliko možnosti. Seveda pa proizvajalec ni pozabil niti na otroke!

Ste vedeli, da lahko allstarke obujete tudi za sestanek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *