Promocija spletne strani na Googlu

poceni-izdelava-straniKer je oglaševanje na Googlu precej kompleksna zadeva, ki zahteva izkušene strokovnjake, če želimo doseči seveda dobre rezultate, je najboljše, da se za pomoč obrnete na specializirana podjetja ali pa morda tudi na podjetje, ki vam je izdelalo spletno stran, če se seveda poleg same izdelave spletnih strani (preberite več o izdelavi spletne strani na http://spletnik.si/izdelava-spletnih-strani/) ukvarjajo tudi z oglaševanjem in zakupom sponzoriranih povezav prek Googla.

Podjetje Spletnik je vsekakor eno izmed redkih podjetij v Sloveniji, ki se ukvarja tako z izdelavo spletnih strani kot nudenjem storitev spletnega oglaševanja. Spletnik ima strokovnjake, ki imajo pridobljene Googlove certifikate za upravljanje oglasnih akcij preko Googlovega sistema Adwords.

Za upravljanje učinkovitih akcij je potrebno imeti znanje, saj je potrebno poskrbeti za primerno napisane in učinkovite oglase, zakupiti prave, relevantne ključne besede, ponuditi pravo ceno na klik, da dosegamo primerne pozicije oglasov na strani rezultatov iskanj, saj je od pozicije oglasa odvisna tudi stopnja klikov in posledično cena, ki jo plačujete za vsak posamezen klik na vaš oglas.

Izkušeni strokovnjaki bodo poskrbeli tudi za namestitev konverzijske kode na vašo spletno stran s pomočjo katere boste lahko merili vse konverzije in s pomočjo katere boste lahko med drugim vedeli katere zakupljene besede vam sploh prinašajo prodajo, katere ne in kakšen je strošek na konverzijo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *