Radoš Skrt strokovnjak za Facebook in Google oglaševanje

Bi radi izboljšali vidnost na iskalniku Google.si, ki pripelje na vašo spletno stran največ obiskovalcev? Morda se bodo nekateri vprašali zakaj ravno Google? Odgovor je preprost – ker predstavlja za večino spletnih uporabnikov izhodiščno točko za brskanje po spletu in ker ima v Sloveniji absolutno večinski delež.

Biti na prvi strani iskalnikov je silno pomembno, saj se tam zgodi okoli 80% vseh klikov. Če vas ni med prvimi desetimi rezultati iskanj za ključne besede, ki so najbolj pomembne za vaš posel, je to skorajda tako kot da vas ni na internetu. Neprisotnost na prvi strani namreč pomeni, da vas bodo potencialne stranke le s težavo našle. Namesto vaše spletne strani bodo obiskovale spletne strani konkurence.

radoš skrt
Radoš Skrt, strokovnjak za Facebook in Google oglaševanje

 

Kako izboljšati prisotnost na Googlu? Do veliko boljših rezultatov kot jih imate trenutno na internetu  vam lahko pomaga mag. Radoš Skrt, lastnik podjetja Nasvet.com, ki se z internet marketingom ukvarja že od leta 1998. Radoš Skrt si je v tem času pridobil z uspešnim vodenjem številnih projektov s področja upravljanja spletnih trgovin, Facebook in Google oglaševanjem, optimizacijo spletnih strani, itd. izjemne teoretične in praktične izkušnje, ki jih lahko uporabi pri svojih naročnikih.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *