Talno ogrevanje

talno-ogrevanjeSlovenci smo znani po tem, da vsem obiskom vsilimo copate. Nam se zdi to običajno, marsikateri tujec pa se zdrzne ob misli, da bi na obisku sezul čevlje. Ko mu ponudim ene od svoje zbirke copatov, me gleda kot tele v nova vrata. Zdi se jim nehigienično obuti nekaj, kar je imel prej na nogah že nekdo drug. Od kar imamo talne gretje, vsaj en čuden pogled odpade. Če potrebujete dobrega izvajalca, potem kliknite na povezavo talno ogrevanje.

Po novem domači po stanovanju hodimo bosi. Nikogar ne skrbi, da bi se lahko prehladil. Nihče ne tarna, da ga zebe v noge. Vrgli smo stran vso zalogo debelih volnenih copat, ki so bile prej obvezna oprema za posedanje pred TV. Tudi dodatne odeje so šle izpred televizije v skladiščenje v klet. Obiskom še vedno ponudimo copate. Že zato ker smo v Sloveniji in se to pričakuje in spodobi. Ti copati pa so veliko tanjši kot prej. Tujcem ponudimo tiste čisto tanke in jim zagotovimo da so sveže oprane, kakšen pa še vedno raje taca okrog v nogavicah. Kar naj. Naše talno gretje poskrbi, da nam je vsem prijetno in udobno.

Morda se vam bo zdela bosa hoja po stanovanju malo nehigienična. Čez talno gretje smo povsod položili parket in ploščice. Vsi tlaki so zelo enostavni za čiščenje. Nekaj potegov z mokro krpo in tla se spet bleščijo. Talno gretje pa jih posuši v rekordnem času. Vsekakor boljše od prejšnjih preprog, ki so bile pravi lovilci prahu in pršic. Otroke smo navadili, da se pri vhodu sezujejo in blatne čevlje puščajo na podlogi v hodniku. Največja nadloga je sedaj naš pes in njegova dolga dlaka. Tudi za to težavo smo našli rešitev. Ko nas ni doma, ga po stanovanju lovi robotski sesalec. Ne zatika se za radiatorje, ker jih nimamo več. Za popolno srečo nam manjka še kakšen dodatek za robotka, ki bi sproti še pomil in spoliral parket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *