Pirin vzglavnik

pirin vzglavnikZagotovo ste že slišali, da je spanec izjemnega pomena za zdravo življenje. S tem se bomo zagotovo strinjali, saj vsi vemo in se nam je že vsem zgodilo, da smo se zjutraj prebudili in nas je bolel vrat, križ, itd. Kako neprijetno in seveda je to vplivalo še na naš celoten dan. Zelo pomembno vologo za spanec ima sam vzglavnik. Pomembno je, da je ta primeren in udoben, skratka, da nam bo zagotovil miren in zdrav spanec.  Kakšen je vaš vzglavnik? Ste že slišali za pirin vzglavnik?

Pira je stara vrsta pšenice, katero so znanstveniki, zaradi prednosti sestavin izkoristili tudi za druge namene. Ker ima veliko vsebnost kristalov kremenčeve kisline, katera deluje zdravilno na kožo, kot glina, nastane pirin vzglavnik. Ker je polnilo iz luščin naravno, nudi oporo in ohranja obliko. Zaradi toplotne prevodnosti, pa zagotavlja optimalno toploto.

Poleg odličnih učinkovin na kožo, pirin vzglavnik zagotavlja tudi miren spanec, zaradi vseh lastnosti, katere dobro vplivajo na naše telo in počitek. Luščine se v vzglavniku prosto gibajo, zato omogočajo masažo vratu in glave, s tem se zagotovi večja cirkulacija krvi in se odpravljajo bolečine.

Dodatna prednost tega vzglavnika, da se popolnoma zlije z obliko vaše glave, se prilagaja in omogoča, da ste vedno udobno nameščeni. Običajno je vzglavnik izdelan tako, da se količina polnila uravnava skozi zadrgo. Na ta način bo zagotovljeno, da vzglavnik nikoli ne bo previsok ali prenizek, enostavno ga nastavite na želeno višino. Kar je še dodatna prednost je, da so luščine, zaradi naravnih oblik prožne in zračne in, zaradi tega vam ne bo potrebno menjavati vzglavnika ob različnih letnih časih, saj je pirin vzglavnik primeren za vse letne čase.

Pomembno je, da za zdravje skrbimo, da storimo, kar lahko – za dobro počutje. In pomembno je, da se zavedamo, kakšno moč in kakšen vpliv ima spanec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *