Tonerji so enostavni za uporabo

Tudi vi obupano iščete pomoč sodelavcev, ko vam v tiskalniku zmanjka barve. Pa vam res ne bi bilo treba. Tonerji so zelo enostavno za uporabo. Ko vam na začne na tiskalniku žalostno utripati lučka za barvo lahko ukrepate sami. Naprave ne ugašajte. Pri večini tiskalnikov tonerje menjamo, ko so prižgani. Poiščite vratca v notranjost vašega tiskalnika. Običajno vam bo tiskalnik sam povedal kaj ga muči. Na zaslonu računalnika se vam bo izpisalo opozorilo. Če ima tiskalnik majhen zaslonček, se bo opozorilo izpisalo tudi tam. Če gre za zelo enostaven model, vam po prižgal vsaj lučko ali žalostno zapiskal. Če potrebujete nov in kvaliteten toner, ga lahko kupite na naslovu http://www.tiskajpoceni.com/.

Najprej izvlečemo stari toner in na isto mesto damo novega. Pred tem preverimo, da smo z novega tonerja odstranili vso zaščitno embalažo. Poleg vrečke je običajno zavarovan še z pokrovčki ali z prelepljenimi šobami. Pozorni moramo biti, da smo odstranili vse. Na srečo so ponavadi živih barv, da jih hitro opazimo.

Stari toner damo v vrečko in ga damo v škatlo za odpadne tonerje. Včasih se iz njega stresejo še manjši ostanki barve. Tega res ne želimo po rokah in celi pisarni. Ne mečemo jih v navadne odpadke, saj se jih da reciklirati ali ponovno napolniti. Če so napolnjeni strokovno, deluje prav tako kot novi.

Tiskalnik zapremo. Običajno bo sam opazil, da ima nov toner. Preizkusil ga bo s tiskanjem poizkusne strani. Vse skupaj nam vzame le nekaj minut. Postopek boste hitro osvojili in tonerji vam ne bodo več povzročali sivih las.

Preberite tudi članek Tonerji za tiskanje v spletni trgovini Tiskaj poceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *